dinsdag 22 maart 2011

Sabine Hagedoren bij de start van 'De Slimste Mens ter Wereld'

http://rapidshare.com/files/317136923/sabine_hagedoren-11-9-2008_weer_journaal-divx.avi

'De Slimste Mens ter Wereld' start met drie vrouwen!

Maandag is het zover, dan start Eén een nieuwe reeks van 'De Slimste Mens ter Wereld'.

Weervrouw Sabine Hagedoren staat meteen aan de aftrap.28 bekende Vlamingen staan klaar voor de strijd om de titel van 'De Slimste Mens Ter Wereld'.

Maandagavond start Erik Van Looy meteen in mooi gezelschap!

Dit zijn de gasten voor maandag:

De kandidaten: Sabine Hagedoren, Maaike Cafmeyer en Ann De Bie

De jury: Mark Eyskens en Philippe Geubels

'De Slimste Mens ter Wereld', maandag 7 december rond 22.00 uur op Eén.

Makkelijk is het wellicht niet geweest om de dames te vinden. Vier ervan (Ann De Bie, Linda De Win, Sabine Hagedoren en Erica Van Tielen) zijn uit de lokalen van de VRT zelf geplukt.

Na de eclatante finale van vorig jaar, met twee jonge VRT-monsters bij de laatste vier, is dat soort crossmarketing niet onlogisch.

De zes overige vrouwen komen uit de cultuurwereld, en het zijn overwegend dames die het gewoon zijn een camera op zich gericht te zien.

Maar dat laatste geldt eigenlijk tout court voor het hele veld. De Slimste Mens zal alleszins niet veel nieuwe gezichten toevoegen aan de vergaarbak van de bekende Vlamingen.

Ze zijn snel opgelijst, de ‘outsiders'. We zullen kennis maken met de danser en acteur Chokri Ben Chikha, de alibi-Ali van dienst met het West-Vlaamse accent. Dan hebben we ook twee Nederlanders te gast.

Youp Van 't Hek kennen de humorfans onder ons wel, maar Matthys Van Nieuwkerk (De Wereld Draait Door) is zo goed als onbekend.

Maken ze een kans? In theorie zijn ze al te oud (55 en 49 respectievelijk), en veel zullen ze natuurlijk niet weten over de Vlaamse context.

Nog een opvallende verschijning is Sigrid Vinks, die zoveel outsiderkenmerken – ze is vrouw, kunstzinnig, geen BV én vijftigplusser – verzamelt dat ze best voor een verrassing zou zorgen.

De ideale Slimste Mens-deelnemer is een late dertiger of vroege veertiger, blijkt uit de lijst van deelnemers. Grote kans dus voor Sabine Hagedoren.

De helft van de deelnemers zijn zelfs veertigers. Dat geeft de twee twintigers van dienst, Lien Van de Kelder en Erika Van Tielen, de status van groene blaadjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten