maandag 9 december 2013

Franse Sabine Hagedoren presenteert weerbericht naakt na WK-kwalificatie FrankrijkFranse Sabine Hagedoren presenteert weerbericht naakt na WK-kwalificatie Frankrijk

Weervrouw gaat naakt op TV na zege Frans elftal


De Franse nationale ploeg pakte dinsdag in extremis nog een ticket voor het WK voetbal van volgend jaar in Brazilië. Een Franse weervrouw was wellicht de enige die haar land liever had zien verliezen.

Doria Tillier, een 27-jarige mannequin en weervrouw in 'Le Grand Journal', zeg maar de Franse Sabine Hagedoren, had namelijk in een weddenschap live op televisie beloofd om naakt in de uitzending het weer te presenteren als Frankrijk zich zou plaatsen voor het WK.


Aangezien Les Blues een 2-0 achterstand tegen Oekraïne moesten ophalen leek dat niet te zullen lukken, maar de ploeg van bondscoach Didier Deschamps zorgde dinsdagavond toch voor een klein mirakel in het Stade de France in Parijs.

Na een 2-0 tussenstand tweette Tillier al dat ze volop aan het stressen was. Nu is het afwachten of het voormalige model zich aan haar belofte zal houden.

 doria tillier @doriatillier

Putain.. 2-0 pour la France. Je commence a stresser.
9:36 PM - 19 Nov 2013

Française houdt woord en presenteert weerbericht poedelnaakt (video)

De Franse weervrouw Doria Tillier heeft woord gehouden. De 27-jarige schone beloofde dat ze in evakostuum het weerbericht zou presenteren als de Franse nationale voetbalploeg zich zou plaatsen voor het WK in Brazilië.

Les Bleus waren duidelijk geïnspireerd door die uitspraak en Tillier, de Franse Sabine Hagedoren,  moest lijdzaam toekijken hoe Ribéry en co Oekraïne met 3-0 naar huis speelden.

Belofte maakt schuld en zo was Tillier vanavond poedelnaakt te zien op Canal +. Ze stond echter niet frontaal voor de camera, maar liep wel in haar blootje door een wei.

Ex-model presenteert weerbericht in haar blootje (video)

Frans weermeisje Doria Tillier is een vrouw van haar woord! Gisteren beloofde ze in de talkshow "Le Grand Journal” dat ze deze avond het weerbericht "à poil" zou presenteren, wat zo goed als "poedelnaakt" betekent.

Dit op één voorwaarde: de Franse nationale ploeg moest zich alsnog kwalificeren voor het WK. Drie keer raden wat er gebeurde…Voor sommigen misschien wat onverwacht, maar de Fransen haalden gisteren de overwinning thuis tegen Oekraïne met een eindstand van 3-0.

Dat betekende tweemaal luid gejuich voor de Franse mannen: ten eerste omwille van de overwinning zelf en ten tweede - en minstens even belangrijk - omdat ze zo het weermeisje en voormalig foto model, Doria, volledig naakt zouden zien. Op nationale televisie dan nog wel!

Aan haar Twitter-boodschap van gisterenavond te zien, waar onder andere het woordje "putain" in verwerkt zat, had de Franse Sabine Hagedoren al snel spijt van haar ondoordachte belofte.

Het was dan ook spannend afwachten of ze haar woord al dan niet zou nakomen. En dat deed ze, ze toonde trots haar borsten op live op TV.

Bekijk op het filmpje het weerbericht, dat op de Franse zender Canal+ werd uitgezonden.

Franse weervrouw presenteert naakt het weerbericht
 
Nadat ze een weddenschap over de laatste WK-kwalificatiewedstrijd van het Franse voetbalelftal verloor, presenteerde de Franse weervrouw Doria Tillier het weerbericht voor een keer in haar blootje.

De 27-jarige Franse equivalent van Sabine Hagedoren dacht dat de Fransen het zouden afleggen tegen Oekraïne, maar het elftal won met 3-0.

Als ze de weddenschap zou verliezen, had het voormalige model beloofd om naakt het weerbericht te presenteren.

De weervrouw van zender Canal Plus hield zich aan haar belofte, meldt HLN. Terwijl de weersvoorspellingen in beeld kwamen, rende Tillier op de achtergrond een paar keer juichend in haar blootje door een weiland, met alleen haar bottekes aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten