maandag 25 april 2016

Sabine Hagedoren op 25 april 2016 met weerbericht voor Vlaanderen: “Aprilse grillen”


Sabine Hagedoren op 25 april 2016 met weerbericht voor Vlaanderen: “Aprilse grillen”

Dat het weer in april grillig kan zijn, dat weten we intussen al. Maar volgens onze weervrouw Sabine Hagedoren is er vandaag zelfs kans op hagelbuien.

April is de scharniermaand tussen winter en zomer. Dat wordt dezer dagen nog maar eens bewezen. Een Atlantisch hogedrukgebied creëert in combinatie met verschillende depressies over het Europese vasteland een noordwestelijke stroming. Koude bovenluchten genereren felle buien die vervolgens het binnenland intrekken: de beruchte aprilse grillen.

Het wordt vandaag een spectaculaire wolkendag met erg wisselvallig weer. De zon wisselt af met een reeks buien. Meestal regenbuien, maar er kan ook hagel bij zitten. In de Ardennen gaat het om winterse buien. Op de Hoge Venen kan de sneeuw zelfs even blijven liggen. Ook onweer is mogelijk.

Het blijft erg fris, met maxima rond 8 graden en een strakke noordwestenwind. En we ronden af met een kleurrijke regenboog.

Vannacht zal de buiigheid eerst wat wegebben. Na middernacht verschijnt (vooral in het westen) een nieuwe reeks buien. In Vlaanderen blijft het kwik net boven het vriespunt, maar de buien kunnen lokaal winters uitpakken.

Maandag krijgen we opnieuw wisselvallig en grillig aprilweer: buien, opklaringen en frisse maxima rond 9 graden.

Dinsdag en woensdag wordt de koele wisselvalligheid nog wat groter en ook de wind steekt een tandje bij.

Vanaf donderdag wordt het stilaan rustiger, droger en minder fris.

Knappe weervrouw schaamt zich dood na tonen van kamelenteen op live tv (video)

De weervrouw met flashende borsten heeft een opvolgster.

Een Mexicaanse weervrouw genaamd Susan Almeida zakte onlangs bijna letterlijk door de grond na het presenteren van een weerbericht. Deze specifieke uitzending ging namelijk helemaal viraal, niet omdat het zeer zonnig was, maar omdat de knappe vrouw wel een heel opzichtige 'kamelenteen' had op live tv.

Susan hoeft zich echter absoluut niet te schamen, heel wat mannen hebben dankzij haar nu een favoriete weervrouw. Duizenden mensen over het hele internet vertelden immers al dat ze ondertussen dolverliefd zijn op Susan dankzij haar 'cameltoe'.

Knappe weervrouw schaamt zich dood na borsten per ongeluk te flashen op live tv (video)

Het weerbericht was nog nooit zo interessant.

Roemeense tv-kijkers kregen onlangs een zeer prettige verrassing tijdens het bekijken van een live weerbericht. De knappe weervrouw vertelde over het weer, maar hier was eigenlijk niemand in geïnteresseerd. Op een bepaald moment gaf ze aan dat het een ideaal weertje zou zijn om naar buiten te gaan en wat te sporten.

Enthousiast dat ze was, begon de Roemeense Sabine Hagedoren te springen zodat mensen gemotiveerd zouden zijn om te gaan sporten met dit mooie weer. Niet zo slim, want haar topje ging naar beneden en het duurde wel even voor ze doorhad dat iedereen haar twee joekels in volle glorie kon zien, volkomen naakt.

Zowel haar collega's als alle Roemeense kijkers konden het topless ongelukje wel smaken. De camera draaide al snel weg van het bloot, maar blijkbaar schaamde de 25-jarige weervrouw genaamd Roxana Vancea zich wel dood achteraf.

Te sexy kont? Zo neemt weervrouw wraak op criticasters

 Het overkwam Yanet Garcia. De dame heeft vele volgers en massa's fans voor haar gedegen weer-analyses. Maar waar fans zijn, zijn ook de haters natuurlijk. Veilig van achter de pc, verzuurd tokkelend, vanuit een aftandse woning die ze zich amper kunnen veroorloven.
 
We kennen ze allemaal. Het waren dat soort haters die begonnen te verkondigen dat Yanet wel een chirurgische ingreep MOEST hebben ondergaan aan haar kont. Plots zulke billen? Dat kon echt niet enkel maar puur natuur zijn.

Onze weervrouwen Sabine Hagedoren en Jill Peeters zouden vermoedelijk zwijgen als vermoord in zulke zaken maar Yanet trok behoorlijk van leer op social media.

De stilte die volgde bij de haters klinkt nog oorverdovend na tot diep in de spelonken van het internet.

Ze postte als antwoord een sexy workout-foto op haar instagram en twitter met onder andere de mededeling: 'Haha, aub, train je lichaam en leef gezond om de resultaten te zien."
 
De foto's die daarop volgden waren adembenemend. Hierbij een kleine bloemlezing waarom Yanet Garcia een naam is die je vanaf nu hoort te kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten