dinsdag 11 oktober 2011

Weervrouw Sabine Hagedoren deze week in HumoGe gaat ons Sabine Hagedoren toch heel laten, hé?'

De bewakingsagent aan ingang van de VRT heeft er geen goed oog in: één Humo-journalist voor Sabine Hagedoren, dat heeft hij in de loop der jaren leren vertrouwen, maar twéé?

We zijn nochtans alleen maar gekomen omdat Sabine Hagedoren zich met haar hele wezen schaart achter de oproep van Bond Beter Leefilieu om vaker de fiets te bezigen.

Per hoge uitzondering heeft ze zich zelfs met haar kroost laten fotograferen.

Enkele quotes van Sabine Hagedoren in Humo

Sabine Hagedoren: «Ik snap dat je graag vlees eet - ik eet het ook graag - maar ik snap niet dat sommige mensen niet eens willen proberen een keer vegetarisch te eten.

Da's net zoals met dat fietsen: probeer het gewoon een tijdje, misschien bevalt het wel. Het is ook een kwestie van gewoonte: mijn kinderen vinden seitan en quorn lekker.»

Sabine Hagedoren: «Mensen klagen toch iets té vaak over het weer. Onlangs zei iemand me nog: 'Koud, hé?'

Terwijl het een fantastische dag was geweest: ik had de hele dag in mijn tuin gewerkt en ik had geen druppel gezweet. Fantastisch weer!»

Sabine Hagedoren: «Ik ben nogal stoïcijns. Ik hou me bezig met dingen die me na aan het hart liggen en die ik grààg doe.

Mijn familie en vrienden. Ik kan heel gemakkelijk zeggen: 'Tot zover trek ik het me aan, en voor de rest, dààg.'»

Het volledige artikel met moeder natuur weervrouw Sabine Hagedoren vindt u in Humo 3636 van dinsdag 11 mei 2010.Geen opmerkingen:

Een reactie posten