donderdag 27 oktober 2011

Weervrouw Sabine Hagedoren op 27 oktober 2011 op bezoek bij De Madammen Radio 2 op één

Weervrouw Sabine Hagedoren op 27 oktober 2011 op bezoek bij De Madammen van Radio 2 op één.

'De Madammen' is de eerste personality show van Radio 2 met drie vurige dames aan het roer. Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Ilse Van Hoecke zijn op post van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.
VRT weervrouw Sabine Hagedoren komt geregeld haar weerpraatje houden.
Samen ontvangen zij regelmatig 'vriendinnen' in hun programma. 'De madammen' hebben aandacht voor alles wat het leven aangenaam (en soms minder aangenaam) maakt: gastronomie, toerisme, wellness, huis en tuin, gezondheid, trends, media e.a.
Ilse Van Hoecke op krukken
Sabine Hagedoren kon Ilse Van Hoecke meteen beterschap wensen,  ze zat tijdens de uitzending met haar been omhoog en liep op krukken.
"Ik ben verslaafd aan sport", dat zegt radiostem en tv-gezicht Ilse Van Hoecke. "Ik zit heel de dag neer en werk constant samen met andere mensen. Dat moment van rust tijdens het lopen, maakt mijn hoofd weer helemaal leeg."
"Voor mij primeert gezondheid boven ijdelheid, van verdikken heb ik helemaal geen last." Ilse Van Hoecke kampt wel met fysieke problemen aan haar knie. "Ik had al veel sneller langs de dokter of Runner Service moeten gaan. Maar dat wil ik niet, misschien moet ik dan rusten!"
 
 
Brede waaier aan onderwerpen bij De Madammen Radio 2 op één
Reizen, gezondheid, wellness en sauna's, wonen, het komt allemaal aan bod in 'De madammen'. Het weer met Frank Deboosere en Sabine Hagedoren. Zij brengen binnen- en buitenlandse reportages, reisnieuws, woon- en tuintips, autonieuws, ...
Ook komt het sportieve aspect komt aan de orde, zo zijn er tips om te hardlopen, gebruik een goede sport-BH, en welke voeding men het best voor en tijdens het sporten kan gebruiken.
Daarnaast testen ze schoonheidsbehandelingen uit en zoeken ze uit wat waar en niet waar is over gezondheid. Tante Kaat en Guy De Pré maken ook hun opwachting in het programma en Frank Deboosere en Sabine Hagedoren geven een vooruitblik op het weer.
Kooktips
'De madammen' duiken ook de keuken in: productinformatie, kooknieuws, tips van chefs over de Belgische keuken en de wereldkeuken, gastronomie van bij ons. Dirk De Prins antwoordt op kookvragen 'de madammen' kunnen ook op een heel team van culinaire specialisten rekenen.
De vriendinnen van 'De madammen'
'De madammen' krijgen regelmatig vriendinnen over de vloer: Chris Jonckers en Peggy Roelands.
Chris Jonckers is een radiomadam om drie keer u tegen te zeggen. Speciaal voor 'De madammen' zal Chris zich bezighouden met alles wat van ver of dichtbij op passie lijkt. Haar eigen passies zijn de schilderijen van Gustav Klimt, het pianoconcerto KV 365 van Mozart en de films van Jane Campion.
En natuurlijk weervrouw Sabine Hagedoren die geregeld haar weerpraatje komt houden bij de Madammen.
'De Madammen'-presentatrice Cathérine Vandoorne verwacht eerste kindje
Cathérine Vandoorne, presentatrice van het Radio 2-programma De Madammen, verwacht samen met haar partner Koen T’Sijen, burgemeester van Boechout, een kindje.
De geboorte van hun zoontje of dochtertje is voorzien voor de tweede helft van januari. Het is het eerste kindje voor het stel. Cathérine maakte het heuglijke nieuws zelf bekend in het programma De madammen. Zo kon Sabine Hagedoren haar meteen felicteren met het aanstaande moederschap.
Cathérine Vandoorne zal de komende maanden wel De Madammen blijven presenteren, samen met Anja Daems en Ilse Van Hoecke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten