vrijdag 3 december 2010

Sabine Hagedoren stand-up comedian voor Music for Life en Comedy for Life!

 
Weervrouw Sabine Hagedoren nieuwe stand-up comedian voor Music for Life en Comedy for Life!
Weeskinderen laten lachen is zeker één van de doelstellingen van Music for Life. En dat kan onder meer door te lachen vóór de weeskinderen. En door te (gaan) kijken naar Comedy for Life bijvoorbeeld.
Op woensdag 22 december geven vijf BV’s en de top van de Vlaamse stand-up het grappigste van zichzelf tijdens een feestelijke benefietshow in het Zuiderpershuis te Antwerpen.
 
Regisseur Jan Verheyen, weervrouw Sabine Hagedoren, minister Vincent Van Quickenborne, Eén-presentatrice Saartje Vandendriessche en politiek journalist Yves Desmet zijn – zoals we allemaal weten – bijzonder grappige mensen. Maar dat volstaat niet om een stand-upcomedian te zijn. Daar komt ook metier bij kijken.
De vijf moedige BV’s worden daarom geholpen en gecoacht door zowat iedereen die iets betekent voor comedy in Vlaanderen. Zij stomen de prominenten klaar voor hun comedyact in het Zuiderpershuis.
 
Zowel de huidige generatie als de pioniers scharen zich achter het initiatief. Urbanus bijvoorbeeld, die zich hoogstpersoonlijk om Sabine Hagedoren bekommert. Of Wim Helsen, die zich het lot van Yves Desmet aantrekt.
 
Patrick (pdw) De Witte werd tot zijn verbazing door minister Van Quickenborne gesommeerd en Sven Eeckman kreeg regisseur Jan Verheyen aan de deur. Saartje koos dan weer voor coach Nigel Williams. Philippe Geubels zet als ‘peter’ van de actie iedereen op weg met goeie raad.
 
Maar ook Geert Hoste geeft present. En Gunter Lamoot. En Hugo Mathyssen. En ‘Firmin’ bood zich via zijn manager Chris Vandendurpel spontaan aan om backstage de security te verzorgen op de slotavond.
Verder zijn er ook optredens van Henk Rijckaert, Xander De Rycke, Steven Mahieu, Nigel Williams, Ter Bescherming van de Jeugd, ‘Freddy De Vadder’, David Galle, Gili, Liesje Lefever .... en een special guest die pas op de slotshow zelf wordt aangekondigd.
Zal Sabine Hagedoren aan de verleiding weerstaan om een keer zélf over haar boezem te schertsen en grappen te maken over haar borsten?
 
Zou Vincent Van Quickenborne in staat zijn om eens vijf minuten niet te twitteren? Gaat Jan Verheyen cinema verkopen of geestig zijn? We zien het op 22 december in het Zuiderpershuis.
Maar er is meer: Comedy for Life wordt ook een vierdelige reeks op Eén over het parcours dat de would-be-comedians volgen, hun voorbereiding en opleiding. Én als apotheose de slotshow in het Zuiderpershuis met Sabine Hagedoren natuurlijk.
 
Vier afleveringen lang, van maandag 20 tot donderdag 23 december, na het late Journaal op Eén. In drie reality-afleveringen volgen we eerst de voorbereidingen van de vijf moedige kandidaten onder leiding van hun respectieve comedy coaches.
 
Op 23 december wordt de slotshow uitgezonden. Bart De Pauw is onze gids doorheen dit avontuur en zal ook de slotshow aftrappen.
De acties voor Music for Life schieten als paddenstoelen uit de grond en voor een ervan laten enkele bekende koppen zich van hun grappigste kant zien. Voor Comedy for Life zullen zo onder meer Sabine Hagedoren, Jan Verheyen, Saartje Vandendriessche en minister Vincent Van Quickenborne zich wagen aan stand-up comedy.
Comedy for Life vindt plaats op woensdag 22 december en op die avond zullen vijf BV’s zich van hun grappigste kant laten zien. Naast Jan Verheyen, Vincent Van Quickenborne en Saartje Vandendriessche zijn dat ook nog Sabine Hagedoren en Yves Desmet zijn.
 
Ze krijgen allebei een coach die hen moet begeleiden en dat traject komt ook op televisie. Jan Verheyen krijgt Sven Eeckman als coach, Sabine Hagedoren Urbanus, Saartje krijgt hulp van Nigel Williams en Vincent Van Quickenborne klopt aan bij Patrick (pdw) De Witte.
 
Naast de vijf bv’s tekenen ook een pak andere comedians present, met zo onder meer Geert Hoste, Gunter Lamoot, Gili, Freddy Devadder en David Galle.

1 opmerking:

  1. waarom moeten alle "vrouwen" persé een "jongenskopke" (=haren/haar) hebben na enige tijd??
    kijk naar Sabine in haar debuutperiode als weervrouw!!toch wel mooi zeker, zo'n lange haren!! vindt u niet??

    BeantwoordenVerwijderen