donderdag 2 december 2010

Sabine Hagedoren populairste Vlaamse babe voor glamour cover fotoshoot in mannenbladOp de Nederlandse website van Playboy kan je sinds enkele maanden je stem uitbrengen op een bekende Vlaamse of Nederlandse dame die je graag naakt in Playboy zou zien.

Tot voor kort waren Lien Van De Kelder en Belle Perez de populairste bekende Vlaamse BV's, maar nu staat de populaire weervrouw Sabine Hagedoren bovenaan voor een sexy glamour fotoshoot.

Sabine Hagedoren staat zelfs op de negende plaats in de algemene lijst met meer dan 1.100 stemmen achter haar naam. Roxane Kalishoek komt als tweede Vlaamse op de 14e plaats (828 stemmen), gevolgd door Hanne Troonbeeckx (780).
 

Sabine Hagedoren poseerde eerder al voor eerlijke producten .

Fotografe Lieve Blancquaert haalde op vraag van Oxfam-Wereldwinkels en Oxfam Fairtrade een aantal Bekende Vlamingen voor de lens, waaronder weervrouw Sabine Hagedoren.
 
De organisatie wil in haar eindejaarsmagazine een aantal van haar producten op een spraakmakende manier voorstellen. In het magazine presenteren diverse bekende Vlaamse acteurs, presentatoren en televisiefiguren elk een product.
 
Zo gaan Thuis -acteur Pol Goossens en Familie -collega Jef De Smedt samen bloot onder de douche met grensverleggende zeep, terwijl Francesca Vanthielen kant-en-klare instant cacao voorstelt. Ook Jean-Luc Dehaene werkt aan de campagne mee en heeft het over eerlijke wijn om coq-au-vin mee te maken.
 
Weervrouw Sabine Hagedoren knelde zichzelf gisteren in bikini en badpak een koelkast, een frisse cocktail in de hand. ,,Iedereen weet dat ik niet van fotoshoots hou, maar hiervoor wilde ik wel een uitzondering maken. Het was wel warm in die ijskast!''
 
Lieve Blancquaert had alles voorbeeldig voorbereid, zodat de opname snel kon afgewerkt worden. ,,Het lukte best om in die frigo te zitten, het buikje zit nog niet in de weg'', lachte zwangere weervrouw Sabine Hagedoren.Playboy geeft voor het eerst in de geschiedenis heel Nederland de kans om de favoriete bekende Nederlandse of Vlaamse vrouw aan te dragen als naaktmodel voor in het magazine.

Maar Playboy zou Playboy niet zijn als we niet nog een stapje verder gaan. Onder het mom 'Wie Wil Jij Het Liefst Naakt In Playboy Zien?' kun je ook stemmen op jouw favoriete babe.

Wij beloven jullie vervolgens met de hand op het hart dat wij contact opnemen met de celebrity die jullie Playboyzone-fans het liefst naakt in ons blad willen zien, en haar vragen of zij een blootreportage voor Playboy wil doen.

Voorlopig maakt dus de Vlaamse VRT weervrouw Sabine Hagedoren de meeste kans op een aanbod voor een glamour naakt fotoshoot in mannenblad Playboy.Geen opmerkingen:

Een reactie posten