zondag 11 juli 2010

Sabine Hagedoren 8-7-2010 18.00 uur VRT Journaal
Op 8-7-2010 maakte weervrouw Sabine Hagedoren het mooie, warme zomer weer in het 18.00 uur VRT Journaal met presentatrice Annelies van Herck.1 opmerking:

 1. Oplossingen om decolleté bij te sexy outfits te bedekken

  De verkoop van kleding- en hulpstukken die een diepe decolleté bij uitdagende outfits moeten verbergen stijgt snel. Deze middeltjes, bijvoorbeeld een stukje stof dat je op je behabandjes speldt, moeten vooral vrouwen met grote boezem helpen zich minder sexy te kleden.

  Stukje stof
  Het is geen geheim dat de mode-industrie vooral ontwerpen maakt voor graatmagere mannequins. Voor vrouwen met een grotere boezem is het bij deze outfits een uitdaging om niet te veel van zichzelf bloot te geven. Dit zorgt tegenwoordig voor een stijging in de verkoop van producten die helpen de borsten wat te verstoppen. Zo kun je nu een stukje stof kopen dat je op je behabandjes kan spelden en zo over je decolleté komt. Het heeft bovenaan wat kant en is verkrijgbaar in drie kleuren. Dit ziet er helaas wel wat goedkoop uit. Je kan het wel makkelijk kwijt in je handtas, wat handig is moest plots blijken dat je outfit te uitdagend is.

  Een beter en trendier alternatief zijn de bandeaubeha's die je in tal van kleuren bij onder meer American Apparel kunt kopen.

  Als dat niets voor jou is, kun je nog kiezen voor de 'bosom button'. Dit is een drukknopje dat je in de halsuitsnijding van een topje kunt naaien om je decolleté te verbergen. Deze zijn bezet met Swarovski kristallen in verschillende kleuren, wat meteen ook extra cachet aan je outfit geeft.

  BeantwoordenVerwijderen