donderdag 1 juli 2010

Sabine Hagedoren 30-1-2009 VRT weerbericht

Zware rook verstoort lessenmarathon, Sabine Hagedoren geeft cheque van 7.800 euro weg!

Een dichte rook in een klaslokaal van het atheneum Vaartland in Willebroek gaf de brandweer donderdag heel wat werk. Paniek was er evenwel niet, want de operatie maakte deel uit van een hele reeks activiteiten tijdens de tweejaarlijkse lessenmarathon ten voordele van Kom op tegen kanker.

De lessen werden donderdagavond verstoord door een brandweerinterventie die enkele BV's en leerlingen van de middenschool moest ontzetten. Dani Heylen (Pascal uit de serie FC De Kampioenen) en Tuur De Weerdt (alias Maurice in diezelfde serie) speelden voor slachtoffer.

"De lessenmarathon werd donderdagmorgen om 8.20u opgestart. Zo'n 360 leerlingen namen deel aan alternatieve lessen zoals judo, waterpolo, koken, creatieve lessen, EHBO, enzovoort", zegt directrice Conny Romswinkel.

Weervrouw Sabine Hagedoren kwam op haar beurt alvast een cheque van 7.800 euro voor het Kom op tegen kankerfonds aan Gerda Lindekens overhandigen. Alle inkomsten waren donderdagavond evenwel nog niet bekend.

Ook heel wat oud-leerlingen daagden op. De vriendinnen Meltem Öztürk (16) en Lisse Aerts (17) die hun derde graad nu elders doen, kwamen oud-klasgenootjes en leerkrachten een bezoekje brengen. "Wij vonden die lessenmarathon van twee jaar geleden ook al fantastisch", zeggen ze. Vandaag vrijdag is de lessenmarathon om 8.15u afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten