donderdag 23 mei 2013

Collega Sabine Hagedoren Frank Deboosere breekt elleboog bij fietsongeval: "Het was remmen of botsen"


Collega van weervrouw Sabine Hagedoren weerman Frank Deboosere breekt elleboog bij fietsongeval: "Het was remmen of botsen"


Frank Deboosere zal de eerstvolgende dagen met een mitella om zijn arm het weerbericht presenteren voor de VRT.


Hij kwam dinsdagavond ten val met zijn fiets en stuurde het volgende bericht vanuit het ziekenhuis via twitter de wereld in: "Ongeval fiets. Elleboog gebroken. Nu op spoed. We zullen maar zeggen dat ik geluk heb gehad. Goede remmen..."

Hoelang hij in de lappenmand zal liggen, is nog niet duidelijk. Deboosere staat bekend als een fervent fietser. Vanaf donderdag zal Sabine Hagedoren het Vlaamse weerbericht presenteren.

 Frank Deboosere @frankdeboosere op Twitter

Ongeval fiets. Elleboog gebroken. Nu op spoed. We zullen maar zeggen dat ik geluk heb gehad. Goede remmen...

Gehavende Frank Deboosere doet toch weerpraatje, donkere wolken boven sympathieke weerman

Een gehavende Frank Deboosere heeft woensdagmiddag toch het weer op één gepresenteerd. De weerman heeft zijn elleboog gebroken tijdens het fietsen, maar mocht het ziekenhuis al snel verlaten om weer te gaan presenteren. Verwacht werd dat Sabine Hagedoren het weerbericht zou overnemen.

Weerman Frank Deboosere loopt sinds dinsdag rond met een gebroken elleboog in een mitella. Hij kwam ten val met de fiets.

Deboosere staat bekend als fervent fietser, maar soms loopt het mis. Hij brak zijn elleboog bij een fietsongeluk. "Als een auto plots het fietspad dwarst, is het remmen of botsen. Ik heb geremd maar daarna was het slippen en vallen. Mijn elleboog is gebroken en dat is een beetje ellende.", vertelde hij aan radiozender MNM. Hij is alvast opnieuw aan de slag met zijn elleboog goed ingegipst. "Voor een weerman is dat geen probleem."

Val van Frank Deboosere leidt tot 'moderne weerspreuken' op Twitter

Weerman Frank Deboosere kwam dinsdagavond ten val met zijn fiets en brak daarbij zijn elleboog. Woensdag was hij echter alweer, met elleboog in het gips, te zien op Één. Op Twitter wordt intussen gelachen met het incident en regent het 'moderne weerspreuken' en ook Deboosere zelf doet zijn duit in het zakje. Een bloemlezing:

 Luk Balcer @NozzleChief

Draagt uw fiets in mei al zomerbanden, ge zult alsnog op uw smoel belanden. #moderneweerspreuken

 patrick leemans @debananenschil

Valt de weerman op zijn gat, dan was de meimaand iets té nat. #moderneweerspreuken #frankdeboosere

 Frank De Graeve @fdgraeve

Houdt de weerman de wolken goed in 't oog, breekt hij prompt zijn elleboog. #moderneweerspreuken

 Frank Deboosere @frankdeboosere

"Wil je #moderneweerspreuken? Zorg ik alvast voor wolkbreuken." ;-)

"Gips houdt een weerman niet tegen"

Weerman Frank Deboosere was in de ochtend te horen op Radio 1 en MNM met zijn dagelijkse weerpraatje. Deboosere brak dinsdagavond zijn elleboog na een fietsongeluk, maar is woensdag opnieuw aan de slag. Vanaf donderdag neemt weervrouw Sabine Hagedoren het weerbericht over, zodat Frank even bij kan komen van het ongeluk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten