maandag 20 september 2010

Sabine Hagedoren met de kinderen op de bakfiets in Volt


Weervrouw Sabine Hagedoren maakt op woensdag 22 september 2010 voor Volt kennis met de nieuwste hype op fietsgebied: de bakfiets.

Kan je met dat monster iets uitrichten in de stad? Zitten haar kinderen er veilig en comfortabel in?

Sabine Hagedoren geeft antwoord in de uitzending, deze foto's komen alvast uit de promo voor het programma Volt.

Dash adverteert met een product dat de ergste vlekken aankan: de Dash vlekkenverwijderaar. Werkt het middel zo goed als de reclame beweert? Kobe Ilsen test het uit en zet eerst een groep peuters aan het werk.

En verder, Volt over gehoorschade: is het ene oordopje het andere waard? En: undercover in een keten van salons en zitbanken. Bestaat die spotgoedkope zetel uit de advertentie echt?

Zijn mensen zonder een smartphone nog mee met de tijd? Geven energiedrankjes echt energie? En hoe licht zijn lightproducten?

Het zijn maar enkele van de vragen waarop Martine Tanghe en Kobe Ilsen een antwoord zochten en vonden in Volt. Ook in het nieuwe seizoen is Volt geïnteresseerd in wat beweegt en kritisch voor al wat niet is wat het beweert te zijn.

Zo test Sabine Hagedoren deze week de bakfiets in Volt.

Volgens Kobe zijn bakfietsen namelijk de nieuwe hype van het moment. Deze week zien we dus op één de lieftallige weervrouw Sabine Hagedoren en haar bakfiets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten