donderdag 9 september 2010

Sabine Hagedoren 9-9-2010 Radio 2 De Madammen
Weervrouw Sabine Hagedoren op 9-9-2010 op bezoek in de nieuwe studio van de Madammen bij Radio 2.

'De Madammen' is de eerste personality show van Radio 2 met drie vurige dames aan het roer. Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Ilse Van Hoecke zijn op post van maandag tot vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur.

VRT weervrouw Sabine Hagedoren komt geregeld haar weerpraatje houden.

Samen ontvangen zij regelmatig 'vriendinnen' in hun programma. 'De madammen' hebben aandacht voor alles wat het leven aangenaam (en soms minder aangenaam) maakt: gastronomie, toerisme, wellness, huis en tuin, gezondheid, trends, media e.a.

Brede waaier aan onderwerpen
Reizen, gezondheid, wellness en sauna's, wonen, het komt allemaal aan bod in 'De madammen'. Zij brengen binnen- en buitenlandse reportages, reisnieuws, woon- en tuintips, autonieuws, ...

Daarnaast testen ze schoonheidsbehandelingen uit en zoeken ze uit wat waar en niet waar is over gezondheid. Tante Kaat en Guy De Pré maken ook hun opwachting in het programma en Frank Deboosere en Sabine Hagedoren geven een vooruitblik op het weer.

Kooktips
'De madammen' duiken ook de keuken in: productinformatie, kooknieuws, tips van chefs over de Belgische keuken en de wereldkeuken, gastronomie van bij ons. Dirk De Prins antwoordt op kookvragen 'de madammen' kunnen ook op een heel team van culinaire specialisten rekenen.

De vriendinnen van 'De madammen'
'De madammen' krijgen regelmatig vriendinnen over de vloer: Chris Jonckers en Peggy Roelands.

Chris Jonckers is een radiomadam om drie keer u tegen te zeggen. Speciaal voor 'De madammen' zal Chris zich bezighouden met alles wat van ver of dichtbij op passie lijkt. Haar eigen passies zijn de schilderijen van Gustav Klimt, het pianoconcerto KV 365 van Mozart en de films van Jane Campion.

En natuurlijk weervrouw Sabine Hagedoren die geregeld haar weerpraatje komt houden bij de Madammen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten