zaterdag 22 februari 2014

Marco Tornado zingt ode aan Sabine Hagedoren in Oh Sabine!

 
Marco Tornado zingt ode aan Sabine Hagedoren in Oh Sabine!

Heeft u deze ode aan weervrouw Sabine Hagedoren al gezien op YouTube?

Daar dook recentelijk dit filmpje op over de populaire Vlaamse weervrouw Sabine Hagedoren.

De video is van Marco Tornado. Nog geen naam als een klok, maar daar kan weldra verandering in komen in het schlagersegment van de Vlaamse muziek.

De man is groot fan van weervrouw Sabine Hagedoren en brengt haar op zijn eigengereide manier een ode. In het filmpje zijn oude beelden en foto's te zien uit de carrière van de sympathieke weervrouw.


Oh Sabine // Je warmt me op met minstens toch een graad of tien // Je brengt me niets dan zon // Je staat voor Libanon // Ik breng een serenade aan je weelderig...   Enfin, u weet wel vanuit welke hoek de wind waait. De loftuitingen aan haar borsten zijn niet van de lucht.

Het liedje heeft een aanstekelijk deuntje en is een mooie meezinger voor het carnaval, en zou zo maar eens een grote hit kunnen worden. De single past in het genre van die andere bekende charme zanger Tom Waes met "Dos Cervezas".

'Oh Sabine' is naar verluidt het eerste nummer van Marco Tornado. Voorlopig enkel op YouTube te beluisteren, maar Marco denkt ondertussen ook al aan iTunes.

Achter het alter ego gaat een zekere Marc Van Bastelijn schuil, al klinkt die verdacht veel op Peter Van de Veire. Niet?

'Oh Sabine, ik breng een serenade aan je weelderig balkon'

Een zekere Marco Tornado maakt op YouTube furore met een ludieke ode aan weervrouw Sabine Hagedoren en haar weelderige boezem.

Het filmpje gaat momenteel viral op social media, twitter en facebook.

Marco Tornado is al jaar en dag een grote fan van weervrouw Sabine Hagedoren. Hij brengt een ode aan haar met dit nummer.

'Ik kijk nooit meer naar Frank, Jill Peeters laat me koud en van die kleine David krijg ik het benauwd. Oh Sabine! Sinds ik je eerste weerberichtje heb gezien, kijk ik elke keer. Je maakt het goede weer, maar als je in profiel staat zie ik Griekenland niet meer!'

2 opmerkingen: